Kiikaritähtäimen Valinta
Kiikaritähtäimen Huolto
Kiikaritähtäimen Asentaminen

Kategoria: Kiväärit

Bipodin kiinnitys kivääriin

Bipodin kiinnitys kivääriin

Bipodin kiinnitys kivääriin on nykyään helppoa. Bipodi voidaan kiinnittää mallista riippuen useimmiten joko hihnalenkkiin tai picatinny kiskoon. Muitakin, vähän spesiaalempeja mahdollisuuksia toki on kuten Spigot ja M-lok. Nämä ovat kuitenkin harvinaisempia, ja käytetään vain tiettyjen kiväärien kanssa.

Koska kuvat kertoo tuhat sanaa ja video vielä enemmän, teimme lyhyen muutaman minuutin videon siitä, miten saat kiinnitettyä bipodin kivärin hihnalenkkiin.

Kurkkaa bipodit verkkokaupassamme.

Tikan tuunaus

Tikan tuunaus

Tikka T3 ja T3x ovat yksiä helpoimmin varusteltavissa olevia kivääreistä joita markkinoilta löytyy. Jo yli miljoonan kappaleen valmistusmäärä takaa laajan tarvikevalikoiman ja uudempaan T3X:ään saa kahvoja, poskipakkoja ja tukin levennyspaloja suoraan Sakon tehtaaltakin.

Jätetään tästä jutusta kiikaritähtäimen ja vaimentimen kaltaiset ”itsestäänselvyydet” pois ja keskitytään tukkeihin ja muihin pieniin lisävarusteisiin:

GRS Berserk tukki (saatavilla myös CTR malliin)

GRSBerserk

Berserk on GRS:n edullisin tukkimalli jonka mahtavan ergonomian ja kattavien säätöjen ansiosta kivääri muuttuu aivan toiseksi!

https://www.sissos.fi/metsastys/grs-berserk-tukki-tikka-t3x-musta/p/7072171030011/

GRS Bifrost tukki (saatavilla myös CTR malliin)

GRSBifrost tukkiTikkaT3xMusta 7072171041352 945169e58c1b885db4526d0c6ae611a1 1

Muotoilultaan hyvin lähellä Berserkiä, mutta oikeastaan kaikin puolin hiukan parempi. Tukkia löytyy eri väreissä ja myös vasenkätisinä versioina

https://www.sissos.fi/metsastys/grs-bifrost-tukki-tikka-t3x-musta-sopii-myos-t3/p/7072171041352/

GRS Warg tukki (saatavilla myös CTR malliin)

GRSWargtukkiTikkaT3xmusta GRSwargT3x fc309aed017dd15e080c2e37ea6ba599 1

Warg on erityisesti pitkän matkan ampujien tarpeisiin suunniteltu tukkimalli!

https://www.sissos.fi/metsastys/grs-warg-tukki-tikka-t3x-musta-sopii-myos-tikka-t3-malliin/p/7072171046074/

Poskipakka Tikka T3 tai T3x synteettiseen tukkiin

Korkeampi poskipakka parantaa ampumaergonomiaa, kun käytössä on ”kytiskiikari” keskikorkeilla, tai korkeilla kiikarinjaloilla.

https://www.sissos.fi/metsastys/poskipakka-tikka-t3x/p/S585T391/

Tikka T3x etutukin levennyspala (saatavilla eri väreissä)

Levennyspala on erinomainen lisävaruste suurikätisetiselle metsästäjälle, tai jos ammut paljon tuelta.

https://www.sissos.fi/metsastys/tikka-t3x-etutukin-levennyspala-black/p/S54067681/

Vertikaalinen pistoolikahva Tikka T3x (saatavilla eri väreissä)

Jyrkempi pistoolikahva muuttaa aseen ergonomiaa – useimpien mielestä parempaan suuntaan.

https://www.sissos.fi/metsastys/tikka-t3x-pistoolikahva-vertikaali-valkoinen-logo-black/p/S54067116/

Herkistinkoneisto Tikka T3/T3x

HerkistinkoneistoTikkaT1xT3xT3oikeakatinen 6438053087053 0341a6f6e8f84704cb46de038336db3a 1

Herkistinkoneisto pystytään jälkiasentamaan jo olemassa olevaan kivääriisi! Ole meihin yhteydessä, niin sovitaan aikataulusta ja tarkemmista yksityiskohdista!

https://www.sissos.fi/metsastys/herkistinkoneisto-tikka-t1x–t3x–t3-oikeakatinen-sopii-myos-sako-quad/p/6438053087053/

Osuma Liipasimen levennin

OsumaLiipaisinlevennin8mm 202873449501 14523daba0bc861fab9608468ad9efde 2

Liipasimen levennin voi äkkiseltään kuulostaa turhakkeelta, mutta lisääntyneen pinta-alan ansiosta se saa lauakaisuvastuksen tuntumaan kevyemmeltä, kuin se onkaan!

https://www.sissos.fi/metsastys/osuma-liipaisinlevennin-8mm/p/202873449501/

Lukonkammen kuulakumi

Tikkalatauskammenmuovinuppi 6438328507668 95f4ad2e3bf168e03728e4915f56b36e 1

Lukon kampeen liitettävä kumipallo tekee lataamisesta helppoa ja sulavaa hanskatkin kädessä! Erinomainen lisä ainakin ajojahtikivääriin!

https://www.sissos.fi/metsastys/tikka-lukonkammen-kuulakumi-musta/p/6438328507668/

SAKO Powerhead BLADE

SAKO Powerhead BLADE

SAKO Powerhead BLADE: Maailmanlaajuisesti kuuluisista kivääreistä ja laadukkaista patruunoistaan tunnettu Sako julkaisi vihdoin oman lyijyttömän luodin! Puhtaasta kuparista valmistettu lyijytön SAKO Blade on varustettu terminaaliballistisella Blade-kärjellä, joka yhdessä 5-vaiheisen laajenemisrakenteen kanssa avaa luodin pienemmälläkin laajentavalla kuormituksella (pidemmät ampumamatkat, pienempi riista) huolehtien toimivuudesta myös kovanopeuksisissa suurriistariistaosumissa. Viimeisimpänä täydennyksenä suosittuun POWERHEAD-sarjaan, SAKO BLADE tuo seuraavia edistyksellisiä ominaisuuksia.

PUHDAS KUPARIMATERIAALI

Seostamaton, puhdas kupari tarjoaa erinomaisen toiminnan luodin terminaaliballistiikkaan sen hyvien sitkeys-lujuusominaisuuksien johdosta. Verrattuna lujempiin kuparin seosmateriaaleihin, puhdas kupari tarjoaa paremman luodin avautumis-/muokkautumiskyvyn, joka nousee eduksi erityisesti pidemmillä ampumamatkoilla.

PARANNETTU LUODIN LAAJENEMISREAKTIO

Kupari on lyijyä selkeästi vahvempaa materiaalia, josta seurauksena on pitkittynyt luodin avautumisviive luodin osumishetkellä. Yksilöllisellä, kolmiteräisellä Blade-kärjellä yhdessä reaktioviisteen ja optimoidun seinämävahvuuden kanssa luodin avatumisviive on minimoitu. 5-vaiheisen laajenemisrakenteen avulla luodille saavutetaan erinomainen toiminta kattavalla toiminta-alueella: lyhyestä pidempiin ampumaetäisyyksiin, pienemmistä eläimistä suurriistaan ja tämä kaikki ilman kompromisseja lentoballistiikkaan.

Sako Powerhead Blade Ammuttuna
Sako Powerhead Blade Ammuttuna
Sako Powerhead Blade Rakenne
Sako Powerhead Blade Rakenne

SAKO Powerhead BLADE: KILPATASON TARKKUUS

Kilpaluodeille tunnuksenomainen tarkkuus on saatu aikaa SAKO BLADEen hyödyntämällä korkeatasoista valmistusosaamista. Huippumodernit valmistustekniikat nostavat tarkkuuden ja tasalaatuisuuden kokonaan uudelle tasolle tehden SAKO BLADEsta yhden markkinoiden tarkimmista luodeista materiaaliin katsomatta.

100 VUOTTA PATRUUNAOSAAMISTA

Sako Oy on yksi harvoista valmistajista, joka tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja metsästäjien, ampumaharrastajien ja kilpailijoiden tarpeisiin niin kivääri- kuin patruunatuotteissa. Ainutlaatuinen yhdistelmä valmistus- ja tuotekehitysosaamista sekä täsmällisiä testausprosesseja johtavat vertaansa vailla olevaan patruunoiden tasalaatuisuuteen, jolloin Sako-patruunoiden toimintaan voi luottaa myös haastavammissa tilanteissa.

Sako Powerhead Blade Pakkaus
Sako Powerhead Blade Pakkaus

“Pidän BLADEa epäröimättä yhtenä Sako-patruunoiden tuotekehityksen kohokohtana. Olemme käyttäneet merkittävän määrän aikaa ja resursseja erityyppisten lyijyttömien luotien testaamiseen, mukaan lukien ei-omavalmisteisten. Tämän tarkoituksena on ollut ymmärtää ja tunnistaa näiden kovempien vaihtoehtoisten ratkaisujen heikkoudet, jotta pystymme keskittymään heikkouksien voittamiseen. BLADEn suunnittelun yhtenä pääasiallisena suunnittelun lähtökohtana on ollut ns. laajenemisreaktion parantaminen, eli luodin luodin avautusmisnopeuden parantaminen kriittisillä ensimmäisillä hetkillä, kun luoti osuu kohteeseen. Tämä on erityisen tärkeää metsästettässä kevyempirakenteista riistaa tai ammuttaessa pidemmiltä matkoilta – pääsääntöisesti tilanteissa, joissa luotia laajentava kokonaiskuormitus on matalampi. BLADEn yksilöllisen rakenteen ansiosta olemme samalla innoissamme että ylpeitä sen suorituskyvystä ja vieläpä, niin että luodin lentoballistiikka pysyy erinomaisena” mainitsee Sako-patruunoiden liiketoimintajohtaja Aki Suvilahti.

 “Samalla BLADE-luodin lanseeraus tarkoittaa uuden aikakauden alkua Sako-patruunoille. Olemme hyvin innoissamme mahdollisuudesta olla innovaatioiden ja uusien tuotteiden kehittämisen eturintamassa tarjoten tulevaisuudessa mielenkiintoisia ratkaisuja metsästäjille, urheiluampujille ja tottakai ampumaharrastajille.“ Suvilahti päättää.

Sako Powehead BLADE tulee ensi vaiheessa markkinoille .308 Win kaliiperissa, mutta vuoden 2020 aikana on odotettavissa .30-06 Sprg., 6,5x55SE, .300 Win Mag, 6.5x55SE, 6.5 Creedmoor, 9.3×62 ja 270Win. Myös irtoluotia on jollakin aikataululla markkinoille tulossa.

Katso Sako .308 Win 656a Powerhead Blade Sissos verkkokaupassa

Sako S20 Kiväärit

Sako S20 Kiväärit

Sako S20 kiväärit ovat vuoden 2020 odotetuin uutuus. Sako mainostaa kivääriä ensimmäisenä todellisena hybridikiväärinä, joka sopii sekä metsästäjille, että tarkka-ammuntaa harrastaville. Jos harrastus saa vuosien saatossa uusia suuntia, mukautuu S20 omistajansa tarpeita ja tottumuksia vastaavaksi!

Sakon markkinointimateriaaleista, mutta myös aseesta itsestään tulee hyvin ilmi, että aseen suunnittelussa on haluttu keskittyä juuri todellisen hybridikiväärin valmistukseen, kuitenkin kiväärin tärkeimpiä peruselemettejä laiminlyömättä.

Sako S20 Tukki & Runko

Sako S20 kivääri
Sako S20 muuntautuu omistajansa näköiseksi.

Tukkeja S20 -kivääriin on saatavilla kahta lajia; taktisen puolen tarkka-ammunnan ehdoilla suunniteltu versio sekä erityisesti metsästyskäyttöön tarkoitettu tukki. Precision tukki muistuttaa muotoiltultaan enemmän esimerkiksi Sako TRG:n tukkia, kuin perinteistä metsästysmallia ja Hunterissa on ergonominen ja nykyaikainen peukaloreikätukki. Tukin vaihto on helppoa, nopeaa ja onnistuu sekunneissa. Taka- ja etutukit ovat itsenäiset yksiköt, joten niitä voi myös “sekoittaa” haluamallaan tavalla. Voit siis hankkia esimerkiksi Hunter-mallin aseeseen Precision-mallin takatukin, mutta jättää soukemman metsästysmallin etukädensijan. Koska takatukki on mahdollista irrottaa aseesta, on kivääri myös erittäin kompakti kuljettaa. Tukeista löytyy molemmin puolin kupit QD hihnalenkeille, joten remmin saa aseeseen kiinni juuri haluamallaan tavalla. Hunter-mallissa on hihnalenkin nasta bipodin kiinnittämistä varten ja Precision tukkeihin sopivat kaikki M-LOK lisävarusteet!

Aseen runko on valmistettu erittäin kestävästä, jäykästä ja kevyestä lentokonealumiinista. Rungon rakenne on suunniteltu tekemään tukista mahdollisimman jäykkä maksimaalisen tarkkuuden takaamiseksi. Alumiinirunko myös vastaanottaa kaiken rekyylin. Runko on kätketty kestävän H.I.R-komposiittikuoren alle. Hunter-mallin otepinnat ovat tuntumaltaan nahkaa muistuttavaa synteettistä materiaalia.

Aseen “modaaminen” ei myöskään jää pelkästään tukkien vaihtoon. Liipasinta voidaan haluttaessa siirtää eteen ja taakse, sekä poskipakkaa säätää maksimaalisen ergonomian ja hyvän ampuma-asennon saavuttamiseksi. Poskipakan säätö onnistuu napin painalluksella. Perän pituus on säädettävissä molemmissa malleissa ja Precisionissa perälevyn korkeuttakin voi säätää. Laukaisuvastus on säädettävissä 1-2 kg välillä. Aseeseen on myös saatavilla laaja valikoima kohtuullisesti hinnoiteltuja lisävarusteita.

Piippu & Lipas

Sako S20 kivääri
Sako S20 on lippaat on valmistettu lasivahvistetusta komposiitista.

S20:ssä on kylmätaottu piippu sekä täysmittainen alumiininen V-Bedding -järjestelmä. Kiväärille luvataankin alle kulmaminuutin käynti. Piippuprofiilia Sako kutsuu nimellä D18 ja se on hiukan perinteisen metsästysaseen piippua paksumpi. Hunter mallissa paino ei kuitenkaan nouse, sillä piippu on uritettu maksimaalisen paino/jäykkyys-suhteen aikaansaamiseksi. Aseen lukkorunkoon on jyrsitty on Picatinny-kisko kiikaritähtäimen asennusta varten. Koska kisko on kiinteä osa lukkorunkoa, ei löystyviä ruuveja täydy murehtia ja optiikan asennuksessa on yksi muuttuja vähemmän.

Jotta ase kestäisi Suomen vaihtuvat sääolot, on kolmiolkainen lukko valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Sulkuolkien pinta-alaa on kasvatettu reilusti vanhoista malleista. Suorituskykyä ja turvallisuutta on myös ajateltu esimerkiksi kolmiasentoisen varmistimen suunnittelussa.

S20 käyttää Sakon uutta CARTRIDGE+ lipasta, joka on valmistettu lasikuituvahvistetusta komposiitista ja suunniteltu tukemaan tehdaslatausta pidempiä patruunoita. Tämä on varsinkin jälleenlataajia kiinnostava ominaisuus! Lisäksi lippaat on rakennettu niin, että ne tukevat patruunan olkaa estäen luodin vaurioitumisen tai painumisen syvemmälle hylsyyn rekyylin seurauksena. Aseet toimitetaan 5 patruunan (3 ptr Magnum kaliipereissa) lippailla, mutta lisävarusteena on saatavilla myös 10 patruunan (7 ptr / Magnum) lippaita.

Kaiken kaikkiaan S20 tulee varmasti olemaan suosittu kivääri ja löytämään paikkansa sekä tarkka-ampuntaa, että metsästystä harrastavien ostoslistoilta.

Vaikka pulttilukkokivääriä onkin mahdoton keksiä uudelleen, on Sako aseen modulaarisuuden kanssa ottanut suuria harppauksia eteenpäin. S20 -kiväärin omistajan ei täydy sopeutua kivääriinsä, vaan kivääri sopeutuu omistajansa tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa! Kansainvälisille markkinoille tarkoitettu slogan “The rifle that is you” pitääkin varsin hyvin paikkansa.

Sakon edellinen yhtä suuri uutuus olivat muutama vuosi sitten lanseeratut Tikka T3x kiväärit.

Tutustu Sissoksen Sako S20 -valikoimaan!

Tikka t3x Kiväärit

Tikka t3x Kiväärit

Sisältö

  Tikka t3x on Sakon vuonna 2016 julkaisema, vanhan T3:n korvaava kiväärimalli. Uusi malli sisältää monta parannusta erityisesti aseen muokattavuuteen sekä rekyylin vaimennukseen.

  T3x kivääri on upea Suomalaisen tarkkuuden ja luotettavuuden tasapaino. Se on tuttu pulttilukkokivääri irroitettavalla polymeerilippaalla. Sen tukki on mallista riippuen joko puuta tai synteettinen. Tukin ergonomisessa muotoilussa on otettu erityisesti huomioon mahdollisimman hyvä rekyylin pehmennys. Tätä varten Sako on kehittänyt erityisen recoil pad rekyylityyny -tekniikan.

  Myös aseen otepintoihin on panostettu ja ne on suunniteltu aivan uudella tavalla, jotta ote aseesta olisi mahdollisimman hyvä kaikissa olosuhteissa. Kaikki tämä mahdollistaa sen, että valmistaja lupaa kaikille t3x -malleille 1 M.O.A. -tarkkuuden.

  T3x:n tarkkuutta voi lisätä hankkimalla kivääriin erillisen kiikaritähtäimen.

  Tikka t3x ominaisuudet

  T3x -tuoteperhe yhdistää Sakon pitkäaikaisen aseosaamisen metsästäjien ja urheilija-ampujien todellisiin kokemuksiin ympäri maailmaa.

  Tikka t3x - kiskon kiinnitys
  Parannettu Kiskon Kiinnitys
  T3x -malleissa on kiskoon lisätty ruuvipaikkoja, jotta voit kiinnittää tukevasti picatinnykiskon suuremmillekin kiikaritähtäimille.
  Tikka t3x - Metallinen lukon peräholkki
  Metallinen Lukon Peräholkki
  Vahvuus ja laatu kulkevat käsi kädessä. Metallinen pultin suojus peittää ja suojaa pultin rungon takaosan ja tapin.
  Tikka t3x - Vaihdettava pistoolikahva
  Vaihdettava Pistoolikahva
  T3x -malleissa on modulaarinen, synteettinen pistoolikahva. Vaihdettava pistoolikahva, mahdollistaa kahvan kulman muuttamisen. Nin samalla aseella saadaan useita ampuma-asentoja. Lisäksi pistoolikahvan etuosan leveyttä voi muuttaa.
  Tikka t3x - Rekyyliä pehmentävä perälevy
  Rekyyliä Pehmentävä Perälevy
  T3x -malleissa on uusi recoil pad rekyylityyny -tekniikka, joka vähentää rekyylin vaikutusta ampujaan. Rekyylityyny antaa sinun keskittyä täysin laukaustesi tarkkuuteen.
  Tikka t3x - Pitävät otepinnat
  Pitävät Otepinnat
  Pistoolikahva, joka ei koskaan luista. T3x:n synteettisessä pistoolikahvassa on uusi epäsymmetrinen pitokuvio ja muoto, joka on erityisesti suunniteltu antamaan vankka pito kaikissa olosuhteissa.
  Tikka t3x - Laajennettu Hylsynpoistoaukko
  Laajennettu Hylsynpoistoaukko
  Laajennettu hylsynpoistoaukko helpottaa yksittäisen patruunan lataamista kivääriin.

  Suosituimmat Tikka t3x -mallit

  CTR – Compact Tactical Rifle

  CTR Compact Tactical Rifle

  Tikka t3x CTR oli ensimmäinen malli, joka toi 10 patruunan teräslippaan Tikka-mallistoon. Se on myös varustettu alumiinisella liipaisinkaarella, jonka yhteyteen on sovitettu lippaanvapautin, tämä mahdollistaa nopeat lippaan vaihdot.

  Kompakti koko, Picatinny-kisko, teflonoitu lukko ja 510 mm (20”) pitkä puoliraskaspiippu 5/8×24 vaimenninkierteellä määrittelevät tämän taktisia vaikutteita omaksuneen monipuolisen kiväärin luonteen.

  T3x CTR takaa korkean luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

  Suositushinta: 1250€

  Tac A1 – Urheiluampujan Unelma

  Tac a1

  Tikka T3x TAC A1 tarjoaa jokaisen urheiluampujan tarpeisiin luokkansa parhaan hinta-laatusuhteen. Tac A1 antaa erinomaisen pitkän matkan tarkkuuden suoraan laatikosta. Tac A1 kiväärin modulaarinen runko aina tukista etukahvaan asti mukautuu ampujan yksilöllisiin mieltymyksiin. Lisäksi malli on suunniteltu täyttämään tiukat viranomaisvaatimukset.

  Tac A1 -malli on saatavilla myös “kojootin ruskeana” sekä tietysti vasenkätisenä.

  Suositushinta: 2190€

  Super Varmint – Picatinny-kisko Vakiona

  Super varmint

  Tikka T3x Super Varmint tarjoaa Varmint-lukkopiipun sekä korkeussuunnassa säädettävän poskituen. Tukin etu- ja takapäässä on paikat sotilasasetyypin hihnalenkki-istukoille. Varmint -mallissa on myös vakiona lukon kehyksen yläpinnassa Picatinny-kisko.

  Jos etsit todellista kytiskivääriä tai erityisen tarkkaa pitkän kantaman kivääriä, olet löytänyt aseesi.

  Suositushinta: 1450€

  Lite Stainless – Rankimpiinkin Olosuhteisiin

  Tikka t3x lite stainless

  Tikka T3x Lite Stainless on tehty metsästäjälle, joka on valmis kestämään rankimmatkin olosuhteet yhdessä aseensa kanssa. Siksi Lite Stainless -mallista löytyvät sekä ruostumattomasta raudat sekä synteettinen tukki, joka kestää rajuakin käsittelyä.

  Kun kompromissi ei ole vaihtoehto, valintasi on Lite Stainless. Saatavilla myös vasenkätisenä.

  Suositushinta: 1190€

  Lite Adjustable – Sopeutumiskykyinen Kivääri

  Tikka t3x lite adjustable
  Tikka t3x lite adjustable

  Tikka T3x Lite Adjustable on sopeutumiskykyinen kivääri tämän päivän metsästykseen, jota harjoitetaan hyvin vaihtelevissa maastoissa ja olosuhteissa. T3x Lite Adjustable on luotu metsästäjille, jotka haluavat poskituen ja vetopituuden säädön kivääriinsä.

  Tämä säätömahdollisuus on erittäin hyvä erityisesti hämärässä, jolloin säädön avulla saadaan optimoitua kiikaritähtäimelle tuleva valo.

  Suositushinta: 1150€

  Battue – Lyhytpiippuinne Kivääri Nopeisiin Tilanteisiin

  Battue

  Tikka T3x Battue on erityisesti nopeisiin tähtäystilanteisiin tarkoitettu, lyhytpiippuinen kivääri. Valitettavasti et koskaan voi olla niin nopea, kuin eläimet, mutta tällä kiväärillä pääset todella lähelle.

  Lisäksi sen täydellisesti tasapainotetut ja hyvin erottuvat Battue -tähtäimet TruGlo® -valokuidulla helpottavat ja nopeuttavat tähtäämistä.

  Battuen puinen tukki antaa kiväärille perinteistä tuntua ja ulkonäköä.

  Suositushinta: 1590€

  Battue Lite – Kevyt & Kätevä

  Battue Lite

  Tikka T3x Battue Lite on synteettisen tukkinsa ansiosta perinteistä Battue -mallia kevyempi ja säänkestävämpi. Lyhyen piipunsa ja keveytensä ansiosta Battue Lite on todella kätevä kivääri metsässä liikkuessa.

  Tukissa käytetty lasikuituvahvike tekee siitä erittäin kestävän.

  Suositushinta: 1400€

  Camo Stainless – Moderni Valinta

  Samo Stainless

  Tikka T3x Camo Stainless on tehty modernille metsästäjälle. Tukissa olevan Realtree Hardwoods HD -maastovärityksen sekä mattapintaisten rautaosien ansiosta kivääri ei heijastele kirkkaallakaan säällä.

  Metsästäjänä olet osa luontoa. Camo Stainless -mallilla sulaudut huomaamattomasti metsään.

  Suositushinta: 1300€

  Hunter – Suomalaiselle Metsästäjälle

  Hunter

  Tikka T3x Hunter tukin karhennuskuviot, symmetrisyys ja tarkka viimeistely takaavat, että Hunter -malli sopii Suomalaisen metsästäjän käteen.

  Se on luotu metsästäjälle, joka arvostaa aidon puutukin luomaa lämpöä ja perinteistä ulkonäköä.

  Suositushinta: 1100€

  Deerhunter – Suomalaiselle Metsästäjälle

  Deerhunter

  Tikka T3x Deerhunter on suunniteltu metsästäjälle, joka haluaa aseeltaan hyvää ergonomiaa ja toiminnallisuutta. Deerhunter -mallin lähtökohtana oli suunnitella kivääri, joka soveltuu sekä pienpetojen, että sorkkaeläinten kyttäysjahtiin.

  Deerhuntterista löytyy myös säädettävä poskipakka, Soft Touch otepinnat, uritettu piippu ja teflonoitu lukko varustettuna isommalla kammennupilla.

  Saatavilla myös kaliiperissa 6,5 Creedmoor.

  Suositushinta: 1290€

  Tikka t3x Saatavilla Olevat Kaliiperit

  T3x -perhe on saatavilla useissa eri kaliipereissä, niitä ovat:

  .204 Ruger, .222 Remington, .223 Remington, .22-250 Remington, .243 Winchester, .25-06 Remington, 6.5 Creedmoor, .260 Remington, 6.5×55 Swede, .270 Winchester, .270 WSM, 7mm-08 Remington, 7mm Remington Magnum, .308 Winchester, .30-06 Springfield, .300 Winchester Magnum, .300 WSM

  Tikka t3x Video

  Tikka t3x Verkkokaupasta

  Tutustu Sissoksen Tikka t3x -valikoimaan!

  Liity Sissoksen Jahtiporukkaan

  Lisää hyödyllistä tietoa ja tarjouksia kätevästi sähköpostiisi.