Kiikaritähtäimen Valinta
Kiikaritähtäimen Huolto
Kiikaritähtäimen Asentaminen
Tikka t3x Kiväärit

Tikka t3x Kiväärit

Sisältö

  Tikka t3x on Sakon vuonna 2016 julkaisema, vanhan T3:n korvaava kiväärimalli. Uusi malli sisältää monta parannusta erityisesti aseen muokattavuuteen sekä rekyylin vaimennukseen.

  T3x kivääri on upea Suomalaisen tarkkuuden ja luotettavuuden tasapaino. Se on tuttu pulttilukkokivääri irroitettavalla polymeerilippaalla. Sen tukki on mallista riippuen joko puuta tai synteettinen. Tukin ergonomisessa muotoilussa on otettu erityisesti huomioon mahdollisimman hyvä rekyylin pehmennys. Tätä varten Sako on kehittänyt erityisen recoil pad rekyylityyny -tekniikan.

  Myös aseen otepintoihin on panostettu ja ne on suunniteltu aivan uudella tavalla, jotta ote aseesta olisi mahdollisimman hyvä kaikissa olosuhteissa. Kaikki tämä mahdollistaa sen, että valmistaja lupaa kaikille t3x -malleille 1 M.O.A. -tarkkuuden.

  T3x:n tarkkuutta voi lisätä hankkimalla kivääriin erillisen kiikaritähtäimen.

  Tikka t3x ominaisuudet

  T3x -tuoteperhe yhdistää Sakon pitkäaikaisen aseosaamisen metsästäjien ja urheilija-ampujien todellisiin kokemuksiin ympäri maailmaa.

  Tikka t3x - kiskon kiinnitys
  Parannettu Kiskon Kiinnitys
  T3x -malleissa on kiskoon lisätty ruuvipaikkoja, jotta voit kiinnittää tukevasti picatinnykiskon suuremmillekin kiikaritähtäimille.
  Tikka t3x - Metallinen lukon peräholkki
  Metallinen Lukon Peräholkki
  Vahvuus ja laatu kulkevat käsi kädessä. Metallinen pultin suojus peittää ja suojaa pultin rungon takaosan ja tapin.
  Tikka t3x - Vaihdettava pistoolikahva
  Vaihdettava Pistoolikahva
  T3x -malleissa on modulaarinen, synteettinen pistoolikahva. Vaihdettava pistoolikahva, mahdollistaa kahvan kulman muuttamisen. Nin samalla aseella saadaan useita ampuma-asentoja. Lisäksi pistoolikahvan etuosan leveyttä voi muuttaa.
  Tikka t3x - Rekyyliä pehmentävä perälevy
  Rekyyliä Pehmentävä Perälevy
  T3x -malleissa on uusi recoil pad rekyylityyny -tekniikka, joka vähentää rekyylin vaikutusta ampujaan. Rekyylityyny antaa sinun keskittyä täysin laukaustesi tarkkuuteen.
  Tikka t3x - Pitävät otepinnat
  Pitävät Otepinnat
  Pistoolikahva, joka ei koskaan luista. T3x:n synteettisessä pistoolikahvassa on uusi epäsymmetrinen pitokuvio ja muoto, joka on erityisesti suunniteltu antamaan vankka pito kaikissa olosuhteissa.
  Tikka t3x - Laajennettu Hylsynpoistoaukko
  Laajennettu Hylsynpoistoaukko
  Laajennettu hylsynpoistoaukko helpottaa yksittäisen patruunan lataamista kivääriin.

  Suosituimmat Tikka t3x -mallit

  CTR – Compact Tactical Rifle

  CTR Compact Tactical Rifle

  Tikka t3x CTR oli ensimmäinen malli, joka toi 10 patruunan teräslippaan Tikka-mallistoon. Se on myös varustettu alumiinisella liipaisinkaarella, jonka yhteyteen on sovitettu lippaanvapautin, tämä mahdollistaa nopeat lippaan vaihdot.

  Kompakti koko, Picatinny-kisko, teflonoitu lukko ja 510 mm (20”) pitkä puoliraskaspiippu 5/8×24 vaimenninkierteellä määrittelevät tämän taktisia vaikutteita omaksuneen monipuolisen kiväärin luonteen.

  T3x CTR takaa korkean luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

  Suositushinta: 1250€

  Tac A1 – Urheiluampujan Unelma

  Tac a1

  Tikka T3x TAC A1 tarjoaa jokaisen urheiluampujan tarpeisiin luokkansa parhaan hinta-laatusuhteen. Tac A1 antaa erinomaisen pitkän matkan tarkkuuden suoraan laatikosta. Tac A1 kiväärin modulaarinen runko aina tukista etukahvaan asti mukautuu ampujan yksilöllisiin mieltymyksiin. Lisäksi malli on suunniteltu täyttämään tiukat viranomaisvaatimukset.

  Tac A1 -malli on saatavilla myös ”kojootin ruskeana” sekä tietysti vasenkätisenä.

  Suositushinta: 2190€

  Super Varmint – Picatinny-kisko Vakiona

  Super varmint

  Tikka T3x Super Varmint tarjoaa Varmint-lukkopiipun sekä korkeussuunnassa säädettävän poskituen. Tukin etu- ja takapäässä on paikat sotilasasetyypin hihnalenkki-istukoille. Varmint -mallissa on myös vakiona lukon kehyksen yläpinnassa Picatinny-kisko.

  Jos etsit todellista kytiskivääriä tai erityisen tarkkaa pitkän kantaman kivääriä, olet löytänyt aseesi.

  Suositushinta: 1450€

  Lite Stainless – Rankimpiinkin Olosuhteisiin

  Tikka t3x lite stainless

  Tikka T3x Lite Stainless on tehty metsästäjälle, joka on valmis kestämään rankimmatkin olosuhteet yhdessä aseensa kanssa. Siksi Lite Stainless -mallista löytyvät sekä ruostumattomasta raudat sekä synteettinen tukki, joka kestää rajuakin käsittelyä.

  Kun kompromissi ei ole vaihtoehto, valintasi on Lite Stainless. Saatavilla myös vasenkätisenä.

  Suositushinta: 1190€

  Lite Adjustable – Sopeutumiskykyinen Kivääri

  Tikka t3x lite adjustable
  Tikka t3x lite adjustable

  Tikka T3x Lite Adjustable on sopeutumiskykyinen kivääri tämän päivän metsästykseen, jota harjoitetaan hyvin vaihtelevissa maastoissa ja olosuhteissa. T3x Lite Adjustable on luotu metsästäjille, jotka haluavat poskituen ja vetopituuden säädön kivääriinsä.

  Tämä säätömahdollisuus on erittäin hyvä erityisesti hämärässä, jolloin säädön avulla saadaan optimoitua kiikaritähtäimelle tuleva valo.

  Suositushinta: 1150€

  Battue – Lyhytpiippuinne Kivääri Nopeisiin Tilanteisiin

  Battue

  Tikka T3x Battue on erityisesti nopeisiin tähtäystilanteisiin tarkoitettu, lyhytpiippuinen kivääri. Valitettavasti et koskaan voi olla niin nopea, kuin eläimet, mutta tällä kiväärillä pääset todella lähelle.

  Lisäksi sen täydellisesti tasapainotetut ja hyvin erottuvat Battue -tähtäimet TruGlo® -valokuidulla helpottavat ja nopeuttavat tähtäämistä.

  Battuen puinen tukki antaa kiväärille perinteistä tuntua ja ulkonäköä.

  Suositushinta: 1590€

  Battue Lite – Kevyt & Kätevä

  Battue Lite

  Tikka T3x Battue Lite on synteettisen tukkinsa ansiosta perinteistä Battue -mallia kevyempi ja säänkestävämpi. Lyhyen piipunsa ja keveytensä ansiosta Battue Lite on todella kätevä kivääri metsässä liikkuessa.

  Tukissa käytetty lasikuituvahvike tekee siitä erittäin kestävän.

  Suositushinta: 1400€

  Camo Stainless – Moderni Valinta

  Samo Stainless

  Tikka T3x Camo Stainless on tehty modernille metsästäjälle. Tukissa olevan Realtree Hardwoods HD -maastovärityksen sekä mattapintaisten rautaosien ansiosta kivääri ei heijastele kirkkaallakaan säällä.

  Metsästäjänä olet osa luontoa. Camo Stainless -mallilla sulaudut huomaamattomasti metsään.

  Suositushinta: 1300€

  Hunter – Suomalaiselle Metsästäjälle

  Hunter

  Tikka T3x Hunter tukin karhennuskuviot, symmetrisyys ja tarkka viimeistely takaavat, että Hunter -malli sopii Suomalaisen metsästäjän käteen.

  Se on luotu metsästäjälle, joka arvostaa aidon puutukin luomaa lämpöä ja perinteistä ulkonäköä.

  Suositushinta: 1100€

  Deerhunter – Suomalaiselle Metsästäjälle

  Deerhunter

  Tikka T3x Deerhunter on suunniteltu metsästäjälle, joka haluaa aseeltaan hyvää ergonomiaa ja toiminnallisuutta. Deerhunter -mallin lähtökohtana oli suunnitella kivääri, joka soveltuu sekä pienpetojen, että sorkkaeläinten kyttäysjahtiin.

  Deerhuntterista löytyy myös säädettävä poskipakka, Soft Touch otepinnat, uritettu piippu ja teflonoitu lukko varustettuna isommalla kammennupilla.

  Saatavilla myös kaliiperissa 6,5 Creedmoor.

  Suositushinta: 1290€

  Tikka t3x Saatavilla Olevat Kaliiperit

  T3x -perhe on saatavilla useissa eri kaliipereissä, niitä ovat:

  .204 Ruger, .222 Remington, .223 Remington, .22-250 Remington, .243 Winchester, .25-06 Remington, 6.5 Creedmoor, .260 Remington, 6.5×55 Swede, .270 Winchester, .270 WSM, 7mm-08 Remington, 7mm Remington Magnum, .308 Winchester, .30-06 Springfield, .300 Winchester Magnum, .300 WSM

  Tikka t3x Video

  Tikka t3x Verkkokaupasta

  Tutustu Sissoksen Tikka t3x -valikoimaan!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Liity Sissoksen Jahtiporukkaan

  Lisää hyödyllistä tietoa ja tarjouksia kätevästi sähköpostiisi.