Kiikaritähtäimen Valinta
Kiikaritähtäimen Huolto
Kiikaritähtäimen Asentaminen
VHF-puhelimet metsästykseen

VHF-puhelimet metsästykseen

VHF-puhelimet metsästykseen sekä muuhun harrastekäyttöön vapautuivat luvanvaraisuudesta 1.1.2017.

Tällöin Viestintävirasto vapautti VHF-puhelimet taajuusalueella 67-72 MHz sekä taajuudella 155 MHz toimivat seurantalaitteet, kuten koiratutkat luvanvaraisuudesta.

Suomessa suosituimmat VHF-puhelimet tulevat kolmelta valmistajalta, Burrelilta, Genzolta ja Lafayettelta. Näistä erityisesti Genzoon ja Lafayetteen on saatavilla hyvin myös lisävarusteita, kuten korvanappeja sekä lisäanttenneja.

Erimerkkiset puhelimet toimivat yhteen ja jahtiporukassa voi olla käytössä erimallisia ja merkkisiä puhelimia. Ainoana erona ovat Lafayette -puhelimien lisäominaisuudet, jotka vaativat toimiakseen samanlaiset puhelimet myös muilta porukan osanottajilta.

Burrel VHF-puhelimet metsästykseen

Burrel VHF-puhelimet metsästykseen

Burrel on tunnettu erityisesti laadukkaista riistakameroistaan, mutta valmistaa nykyään myös VHF-puhelimia. Burrel puhelimet ovat huokeita, jotka toimivat satunnaisessa käytössä.

Kurkkaa Sissoksen Burrel VHF-puhelimet.

Genzo VHF-puhelimet metsästykseen

Genzo VHF-puhelimet metsästykseen

Genzo on luotettava peruspuhelin isolla akulla. Se on ehdottomasti suosituin ja myydyin VHF-puhelin. Suosittelemmekin Genzon puhelimia ahkerille metsänkävijöille ja metsästäjille.

Kurkkaa Sissoksen Genzo VHF-puhelimet.

Lafayette VHF-puhelimet metsästykseen

Lafayette VHF-puhelimet metsästykseen

Lafayette puhelimet omaavat lisäominaisuuksia joita ei muista puhelimista löydy. Lafayetten perusominaisuudet, eli VHF-puhelin toimii tietenkin yhteen muiden valmistajien kanssa. Lisäominaisuudet, kuten tekstiviestit eivät kuitenkaan toimi, kuin muiden Lafayette puhelimien kanssa.

Jos jahtiporukassa on monella vastaavanlainen Lafayette puhelin, voi sellaisen hankinta olla perusteltua. Ainoana porukasta sellaista ei kannata omistaa, koska sen ominaisuuksista ei saa kaikkea irti.

Kurkkaa Sissoksen Lafayette VHF-puhelimet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity Sissoksen Jahtiporukkaan

Lisää hyödyllistä tietoa ja tarjouksia kätevästi sähköpostiisi.