Kiikaritähtäimen Valinta
Kiikaritähtäimen Huolto
Kiikaritähtäimen Asentaminen
Leupold Hirvensurma

Leupold Hirvensurma

Leupold hirvensurma saattaa kuullostaa asiasta tietämättömälle aluksi vanhalta kartanonherralta tai entisaikaisen kuninkaan lisänimeltä.

Kyseessä on kuitenkin jo legendaksi muodostunut Leupold kiikaritähtäin, jota monet edelleen etsivät ja jonka nimeen monet vieläkin vannovat.

Alkuperäisen Leupold hirvensurman valmistus on jo aikaa sitten lopetettu ja nykyiset kiikaritähtäimet ovatkin laajemman kuvansa sekä punapisteidensä ansiosta päihittäneet tarkkuudessaan Leupold hirvensurman.

Alkuperäinen Leupold Hirvensurma tarkoitti Leupoldin valmistamaa 1,75-6×32 kiikaritähtäintä. Sittemmin samaa nimitystä on käytetty myös Leupoldin 1,5-5×20 kiikaritähtäimistä.

Käytettynä saattaa Leupold hirvensurma -kiikaria tulla aina välillä myyntiin, mutta niidenkin määrä on viime aikoina vähentynyt.

Leupold Hirvensurma – Nykyaikaiset Korvaajat

Kuten kerroinkin, nykyaikaiset kiikaritähtäimet ovat menneet hirvensurmasta ohi jo kauan sitten. Hyviä korvaajia ovat mm. seuraavat kiikaritähtäimet.

Swarovski Z8i 1-8×24 L 4A-IF

Swarovski Z8i 1-8x24 L 4A-IF
Swarovski Z8i 1-8×24 L 4A-I

Jahti- ja suurriistametsästyksen antama haaste edellyttää kunnon työkaluja, kuten Z8i 1-8×24. Sen poikkeuksellinen näkökenttä mahdollistaa yleiskatsauksen tähdättäessä. Loppuunasti hiottu optinen järjestelmä tarjoaa erinomaisen katselumukavuuden ja takaa nopean tähtäyksen.

Swarovski Z8i lisätiedot.

Zeiss Conquest V6 1,1-6×24 ill. #60

Zeiss Conquest V6 1,1-6x24 ill. #60
Zeiss Conquest V6 1,1-6×24 ill. #60

Conquest V6 -kiikaritähtäimen avulla ZEISS on jälleen asettanut uuden standardin tarkkuus- ja pitkän matkan metsästykseen sekä rata-ammuntaan. Conquest V6, ja sen 6-kertainen zoomi, on suunniteltu toimimaan missä tahansa ympäristössä ja skenaariossa riippumatta siitä, oletko kytikesällä, ajojahdissa tai radalla.

Zeiss Conquest V6 lisätiedot.

Meopta Meostar R2 1-6×24 ret. 4C

Meopta Meostar R2 1-6x24 ret. 4C
Meopta Meostar R2 1-6×24 ret. 4C

MeoStar R2 1-6×24 RD on metsästäjän uusi paras ystävä. Erittäin laaja näkökenttä yhdistettynä lisävarusteena saatavaan K-Dot 2 -ristikkoon ja todelliseen 1x-suurennukseen antaa ampujalle mahdollisuuden saada kohde nopeasti jyvälle.

Meopta Meostar R2 lisätiedot.

Bushnell Trophy XLT M 1-4×24

Bushnell Trophy XLT M 1-4x24
Bushnell Trophy XLT M 1-4×24

Bushnell Trophy on laadukas ja laajakulmainen tähtäin edulliseen hintaan. Typpitäyte estää tähtäintä huurtumasta sisältä.  

Bushnell Trophy XLT lisätiedot.

Nikko Stirling Diamond Ill 1-4X24 4 Dot

Nikko Stirling Diamond Ill 1-4X24 4 Dot
Nikko Stirling Diamond Ill 1-4X24 4 Dot

Nikko Stirling Diamond on nopeisiin tilanteisiin tarkoitettu ja maksimaalisella valonläpäisyvyydellä varustettu metsästyskiikari, joka soveltuu erityisesti suurriistaan.

Nikko Stirling Diamond lisätiedot.

Tutustu Sissoksen Kiikaritähtäin -valikoimaan!

PS. Kannattaa myös tutustua Sissoksen Leupold kiikaritähtäin -valikoimaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity Sissoksen Jahtiporukkaan

Lisää hyödyllistä tietoa ja tarjouksia kätevästi sähköpostiisi.